Netværk - for forretningsudvikling

Er du selvstændig, detail eller fri erhverv, hjemmehørende på Frederiksberg og har lyst til at indgå i et vitalt netværk? Mangler du sparring omkring, branding, marketing, salg, kommunikation o.a. er dette lokalt forankrede og fortrolige netværk et godt sted at starte.

Bliv iværksætter eller - Bliv din egen chef

Du får dels en masse viden og redskaber der sætter dig i stand til at komme videre med drømmen som selvstændig - dels et uundværligt netværk, der sikrer dig relevant og kompetent sparring. DATO Den 6. september 2021 - herefter 6 ugers forløb PRIS kr. 1.500,- ugentligt - i alt kr. 9.000,- KONTAKT Kursustrappen på telefon: 3811 2100

AVG - 5 ugers intensivt forløb

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) intensiv er et forløb over 5 uger. Der er undervisning hverdage fra kl. 9.00 - 15.00 her på Kursustrappen Frederiksberg.

 • AVG
 • Pia Reistrup
 • 17500.-
AVG - Modul forløb

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) modul er et forløb over 4-5 måneder. Der er undervisning 9 x 2 dage fra kl. 9.00 - 15.00 på Kursustrappen eller online via Zoom

 • AVG
 • Pia Reistrup
 • 22500.-
AVG - Aften & weekend

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) aften & weekend er et forløb over ca. 7 uger. Uddannelsen er i dag et lovkrav ifm. kørelæreruddannelsen. Der er undervisning tirsdage og onsdage fra kl. 16.00 - 22.00 samt enkelte søndage fra kl. 10.00 - 22.00.

AVG - Virksomhedsrettet forløb

Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere. Vi tilrettelægger både korte og lange uddannelsesforløb for interne undervisere og instruktører i det private og offentlige.

 • AVG
 • Pia Reistrup
 • Kontakt os
Qi gong - Medicinsk Qi gong - efter Biyunmetoden

19 enkelte øvelser - grundprogrammet i medicinsk Qi Gong består af 19 enkle øvelser, der med de samme principper som i akupunktur bygger på en helhedsopfattelse af mennesket.

 • Qi gong
 • Jette Nielsen Borgstrøm
 • 450.-
FVU - Start - Start

Vil du gerne lære mere dansk? Har du gået på sprogskole, og vil du gerne tale og skrive bedre dansk? FVU Start er for to-sprogede deltagere, som er færdig med Danskuddannelse 1 eller Danskuddannelse 2 modul 4 på sprogskolen.

FVU - Læsning

FVU Læsning og Skrivning er for dig, som gerne vil blive bedre til at læse og skrive dansk. Det er gratis at gå til FVU Læsning og Skrivning, når du er fyldt 18 år. Du skal tale dansk på basis-niveau for at gå til FVU Læsning og Skrivning.

Ordblindeundervisning - Ordblindeundervisning

Er du måske ordblind? Mange voksne mennesker ved ikke, at de er ordblinde. De har bare lært at leve med, at de læser og staver dårligt. Vi kan hjælpe dig med at blive bedre til at læse og skrive.

På Livet Løs - et ressourcefokuseret recovery forløb - På Livet Løs - et ressourcefokuseret recovery forløb

På livet løs er et kursus hvor vi arbejder med at give deltagerne mulighed for at styrke modstandskraften, få ny energi og større tro på sig selv. Vores fokus er på egenomsorg, viden og lindring.

Udtryk dig gennem dine hænder - ONSDAG

Den kreative proces kan ses som et ”afstressnings program”, hvor fordybelse, ro og skaberglæde bliver en helhed. Det kan styrke din evne til at tænke abstrakt, se nye muligheder og løse nye opgaver.

Parat til ungdomsuddannelse - FVU og AVU

Er du mellem 18-30 år og vil du gerne i gang med en ungdomsuddannelse er ”Parat til ungdomsuddannelse” måske noget for dig. Her kan du højne din faglighed i læsning, matematik, IT, m.m. og almen viden.

Mindfulness - Kursus

Mindfulness er en åbning til fællesskabet og livsglæde, det er personlig mental fitness, der øger fortætningen i vitale områder i hjernen, styrker immunforsvaret og forbedrer evnen til at regulere stress.

Yoga - - Yoga

Hatha-yoga i et roligt tempo.

Uddannelsesvejledning - Uddannelsesvejledning til unge

Overvejer du at afslutte 9. klasse via FVU og AVU og begynde på Teknisk skole eller fx enkeltfags-HF VUC? Så er du velkommen til at kontakte Kursustrappen og høre om dine muligheder.

Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse - Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU)

STU er en uddannelsesmulighed for unge mellem 16 - 25 år, der grundet forskellige omstændigheder ikke har kunnet tilgå og håndtere uddannelse inden for de ordinære tilbud.

Skab en lydfortælling - Torsdag

Er du nysgerrig på at skabe lydfortællinger? Kurset er for alle med fortællelyst og nysgerrighed.

Brug sproget rigtigt - Kursus

Brush up for alle, der har lyst til at arbejde med sproget.

Slip din indre forfatter løs - Kursus

Drømmer du om at skrive en bog? Dette kursus er for dig, der allerede er gået i gang eller som har en idé, du gerne vil arbejde videre med.

Beskær og besnær med dit kamera - Kursus

Foto med billedredigering. For dig der finder glæde ved at bruge dit kamera og få endnu mere ud af dine foto.

Få overblik og arbejd med vejen til det gode liv - Kursus

Kom og få værktøj til at finde frem til dit livs brænde. Hvad drømmer du egentlig om? Hvad forhindrer dig i at gå efter drømmen?

Litteratur med refleksion - Kursus

Her møder du litteraturen – og sammen med en gruppe på få deltagere – får du mulighed for at vende passager i din yndlingslitteratur.

Den røde bænk - Den røde bænk

Mød Anette Sørensen, fhv. sognepræst v. Frederiksberg Slotskirke.

At flå en brøleabe - At flå en brøleabe

Anekdoter fra fransk Guyana, Europas jungle. Galskab, humor og tragiske hændelser. Mød antropolog Perle Møhl.

Miraklet på Blegdammen - Polioepidemien i 1952 - Miraklet på Blegdammen - Polioepidemien i 1952

Barske og fantastiske fortællinger med paralleller til nutidens Corona. Mød Henriette Bendix og Preben Lund, journalister og forfattere begge med flere bøger bag sig og lange karrierer i medieverdenen.

Dansende biler – en dansker på udebane i Japan - Dansende biler – en dansker på udebane i Japan

Hør om det svære kulturmøde og kunsten at møde det fremmede med nysgerrighed. Mød forfatter Camilla Nellemann.

Hvordan fortæller man et andet menneskes livshistorie - Hvordan fortæller man et andet menneskes livshistorie?

Fælleslytning af radiomontagen ”En Sen Blomstring” og efterfølgende dialog v. radiodokumentarist Nanna Hauge Kristensen.

Fortællinger om og fra vinens verden - Fortællinger om og fra vinens verden

Smagsprøver, som gør os klogere på at smage, vurdere, opbevare og købe vin. Mød sommelier Bonnie Reinwald.

Har du hørt at .... - Har du hørt at ....

Om opbyggelig sladder i en fransk landsby og andre steder. Mød antropolog Perle Møhl.

Vin-Italien rundt - Vin-Italien rundt

Fra de kølige bjergregioner i nord til de varmere regioner i syd, og dertilhørende vinstile. Mød sommelier Bonnie Reinwald.

Nabostridigheder - Nabostridigheder

Hør hvor galt det kan gå, når følelserne og vreden får frit løb. Mød forfatterne Henriette Bendix og Preben Lund

Portvin – ikke bare til jul - Portvin – ikke bare til jul

Fremstillingsmetoder og forskellene i stilarter, samt brug af portvin i forbindelse med mad. Der vil være smagsprøver. Mød sommelier Bonnie Reinwald.