AVG - Didaktik og undervisningsmetode

Didaktik og undervisningsmetode/Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) Intensivt aften og weekend forløb, over 6 uger. Der er undervisning onsdage og torsdage, samt søndage.

  • AVG
  • Carina Brit Christensen
  • 20100.-
AVG - Modul forløb

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) modul er et forløb over 3-4 måneder. Der er undervisning 9 x 2 dage fra kl. 9.00 - 15.00 på Kursustrappen. Undtaget er 2 af dagene som består i skriftlig hjemmeopgave med feedback

  • AVG
  • Inge Faarborg
  • 24000.-
AVG - Intensivt Aften & weekend

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) aften & weekend er et intensivt forløb over ca. 5 uger, og 6 uger med eksamen. Uddannelsen er i dag et lovkrav ifm. kørelæreruddannelsen - og der kræves eksamensbevis efter uddannelsesforløbet. Der er undervisning: onsdage og torsdage fra kl. 16.00 - 21.00 samt søndage fra kl. 10.00 - 16.00. Undervisningen er med fysisk tilstedeværelse på Kursustrappen, Kong Georgs Vej 13, 2000 Frederiksberg.

AVG - Virksomhedsrettet forløb

Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere. Vi tilrettelægger både korte og lange uddannelsesforløb for interne undervisere og instruktører i det private og offentlige.

  • AVG
  • Pia Reistrup
  • Kontakt os
FVU - Start - Mandage og torsdage, kl. 12.15 - 15.15

Vil du gerne lære mere dansk? Har du gået på sprogskole, og vil du gerne tale og skrive bedre dansk? FVU Start er for to-sprogede deltagere, som er færdig med Danskuddannelse 1 eller Danskuddannelse 2 modul 4 på sprogskolen.

FVU - dansk, matematik og engelsk - FVU Dansk

FVU Dansk er for dig, som gerne vil blive bedre til at læse og skrive dansk. Det er gratis at gå til FVU Dansk, når du er fyldt 18 år. Du skal tale dansk på basis-niveau for at gå på FVU.

Ordblindeundervisning - OBU

Er du måske ordblind? Mange voksne mennesker ved ikke, at de er ordblinde. De har bare lært at leve med, at de læser og staver dårligt. Vi kan hjælpe dig med at blive bedre til at læse og skrive.

Bliv parat til ungdomsuddannelse - FVU og AVU

Er du mellem 18-30 år og vil du gerne i gang med en ungdomsuddannelse er ”Bliv parat til ungdomsuddannelse” måske noget for dig. Her kan du højne din faglighed i læsning, matematik, IT, m.m. og almen viden.

Uddannelsesvejledning - Intensiv forløb

Overvejer du at afslutte 9. klasse via FVU og AVU og begynde på Teknisk skole eller fx enkeltfags-HF VUC? Så er du velkommen til at kontakte Kursustrappen og høre om dine muligheder.