Boost din kreativitet – og få mere energi, som modgift mod Covid-19 mathed - Kursus

Med udgangspunkt i Julia Camerons bøger om kreativitets træning følger vi recepten med daglige og ugentlige øvelser, samt selvvalgte udfordringer. I trygge grupper arbejder vi med øvelser under instruktion og facilitering af vores erfarne underviser.

Netværk - for forretningsudvikling

Er du selvstændig, detail eller fri erhverv, hjemmehørende på Frederiksberg og har lyst til sparring omkring, branding, marketing, salg, kommunikation o.a. er dette lokalt forankrede og fortrolige netværket et godt sted at starte.

Værdigruppe - kollegial - netværkssparring

I mindre netværksgrupper, på 4 – 5 personer + en facilitator, sparrer vi i dybden på de emner, som ligger den enkelte på sinde. Det kan være kunde segmentering, optimering af digital marketing, behov for at skærpe pris/lønsomhed og meget mere. DATO Aftales gang til gang. PRIS kr. 750,- mdl. KONTAKT Ring på telefon 27124263 og få en dialog med Inge Faarborg, om hvilke grupper der ville passe dig.

Iværksætter - Kursus

På dette forløb tager vi sammen fat i forretningsideen - herunder tilgang til salg og dine kommende kunder - og sammen booster vi din forretningside

Forretningsudvikling for garvede iværksættere - Kursus

Vi tager din virksomhed til det næste niveau og giver den et 360 graders check.

Salg gennem LinkedIn - Kursus

Kurset er for dig, der gerne vil synliggøre dine aktiviteter gennem relationer - online. Ved at benytte LinkedIn får du en uvurderlig platform til formålet - og vi hjælper dig med at forstå muligheder, teknik og giver dig vejledning. Du kan finde vej til dit næste job - og synliggøre din forretning for andre. Kom og vær med!

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) - 5 ugers intensivt forløb

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) intensiv er et forløb over 5 uger. Der er undervisning hverdage fra kl. 9.00 - 15.00 her på Kursustrappen Frederiksberg.

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) - Modul forløb

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) modul er et forløb over 5 eller 10 måneder. Der er undervisning 9 x 2 dage fra kl. 9.00 - 15.00 på Kursustrappen eller online via Zoom

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) - Aften & weekend

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) aften & weekend er et forløb over ca. 7 uger. Uddannelsen er i dag et lovkrav ifm. kørelæreruddannelsen. Der er undervisning tirsdage og onsdage fra kl. 16.00 - 22.00 samt enkelte søndage fra kl. 10.00 - 22.00.

Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG) - Virksomhedsrettet forløb

Opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere. Vi tilrettelægger både korte og lange uddannelsesforløb for interne undervisere og instruktører i det private og offentlige.

Medicinsk Qi gong - Medicinsk Qi gong - efter Biyunmetoden

19 enkelte øvelser - grundprogrammet i medicinsk Qi Gong består af 19 enkle øvelser, der med de samme principper som i akupunktur bygger på en helhedsopfattelse af mennesket.

FVU - Start - Start

Vil du gerne lære mere dansk? Har du gået på sprogskole, og vil du gerne tale og skrive bedre dansk? FVU Start er for to-sprogede deltagere, som er færdig med Danskuddannelse 1 eller Danskuddannelse 2 modul 4 på sprogskolen.

FVU - Læsning

FVU Læsning og Skrivning er for dig, som gerne vil blive bedre til at læse og skrive dansk. Det er gratis at gå til FVU Læsning og Skrivning, når du er fyldt 18 år. Du skal tale dansk på basis-niveau for at gå til FVU Læsning og Skrivning.

  • FVU
  • Diana Abboud
  • Gratis
Ordblindeundervisning - Ordblindeundervisning

Er du måske ordblind? Mange voksne mennesker ved ikke, at de er ordblinde. De har bare lært at leve med, at de læser og staver dårligt. Vi kan hjælpe dig med at blive bedre til at læse og skrive.

Din vej - mod arbejdsmarkedet

Din Vej er et forløb for mennesker, der har et længerevarende ledighedsforløb bag dig – og som skal tilbage på arbejdsmarkedet.

IT kurser - for hold

Tekst på vej. . .

IT kurser - for individuelle

Tekst på vej. . .

På Livet Løs - et ressourcefokuseret recovery forløb - På Livet Løs - et ressourcefokuseret recovery forløb

På livet løs er et kursus hvor vi arbejder med at give deltagerne mulighed for at styrke modstandskraften, få ny energi og større tro på sig selv. Vores fokus er på egenomsorg, viden og lindring.

Kunst & Kreativitet - ONSDAG

Den kreative proces kan ses som et ”afstressnings program”, hvor fordybelse, ro og skaberglæde bliver en helhed. Det kan styrke din evne til at tænke abstrakt, se nye muligheder og løse nye opgaver.

Supervision - en-til-en

Supervision og sparring er en god mulighed til dig, for at få ny inspiration til fortsat at være en engageret og dygtig underviser og formidler.Supervisions-samtalen tilbyder et rum for faglig og personlig udvikling – både til dig og til dit team.

Parat til ungdomsuddannelse - FVU og AVU

Er du mellem 18-30 år og vil du gerne i gang med en ungdomsuddannelse er ”Parat til ungdomsuddannelse” måske noget for dig. Her kan du højne din faglighed i læsning, matematik, IT, m.m. og almen viden.

Uddannelsesvejledning - Uddannelsesvejledning til unge

Overvejer du at afslutte 9. klasse via FVU og AVU og begynde på Teknisk skole eller fx enkeltfags-HF VUC? Så er du velkommen til at kontakte Kursustrappen og høre om dine muligheder.

Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse - Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU)

STU er en uddannelsesmulighed for unge mellem 16 - 25 år, der grundet forskellige omstændigheder ikke har kunnet tilgå og håndtere uddannelse inden for de ordinære tilbud.