Frederiksberg Fællesskaber - et tilbud til dig

Aftenskolen - Frederiksberg Fællesskaber er et tilbud til borgere og beboere på Frederiksberg. Vi søger at styrke og fremme såvel eksisterende som nye fællesskaber, gennem tværgående og meningsgivende aktiviteter. Det meningsgivende opstår, når mennesker mødes på tværs af fagligheder og siloer.

Frederiksberg Fællesskaber hviler i det folkeoplysende og vi er en højskole i byen. Fysisk holder vi til på Kong Georgs vej i Kursustrappens 4 flotte gamle villaer nr. 11, 13, 17 og 21.

Målet er at frigive en lang række handle-og livskraftige, samt bæredygtige ressourcer til gavn for hele by-fællesskabet Frederiksberg.

Kommende aktiviteter

I år bliver temaet "Frederiksberg fortæller". Det er et tema med mange vinkler - og vi lægger i øjeblikket den sidste hånd på et spændende program for det kommende halvår. Herudover vil der være Cafémøder med en række spændende oplægsholdere. For vores trofaste kursister vil der som vanligt tilbydes Yoga, Mindfulness og Qi-Gong - og vi glæder os til at bryde ensomheden - og mødes i det fysiske rum.

Mindfulness MBSR

8 ugers MBSR forløb - Mindfulness Baseret Stress Reduktion

8 ugers MBSR forløb - Mindfulness Baseret Stress Reduktion

Medicinsk Qi gong

5 ugers forløb efter Biyunmetoden

5 ugers forløb efter Biyunmetoden

Kunst & Kreativitet

Onsdage på Kursustrappen

Onsdage på Kursustrappen

Boost din kreativitet

Få mere energi, som modgift mod Covid-19 mathed

Få mere energi, som modgift mod Covid-19 mathed

Inge Faarborg

Underviser

Jette Nielsen Borgstrøm

Underviser og tovholder

Underviser og tovholder på “På livet løs” samt underviser på mindfulness

Uddannet Cand.pæd.psych., folkeskolelærer og indvandrerlærer. Kvalificeret mindfulnesslærer MBSR fra Center for mindfulness UMASS. Efteruddannelse i ACT, mindfulness baseret kognitiv terapi og instruktør i medicinsk qi gong. Stor voksenundervisningserfaring. Desuden erfaring fra undervisning og vejledning på AMU-center og projektleder på EU-depressionsprojekt. Frivillig på Psykiatrifondens telefonrådgivning gennem mange år.

Pia Reistrup

Underviser

Underviser på de voksenpædagogiske kurser (AVG)

Underviser og vejleder på ADHD – redskaber til job og uddannelse. Uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og kønsstudier. Efteruddannelse inden for voksenpædagogik, kognitive behandlingsmetoder,  konflikthåndtering samt faglig formidling. Uddannet fitnessinstruktør.