• Kursus
    Portvin – ikke bare til jul
  • Næste hold
  • Pris
    275 kr.
  • Primær underviser
    Ikke fastlagt

Portvin – ikke bare til jul

Fremstillingsmetoder og forskellene i stilarter, samt brug af portvin i forbindelse med mad. Der vil være smagsprøver. Mød sommelier Bonnie Reinwald.

Portvin er ikke længere bare en drik, som vi ”skal” drikke til vores ris á la mande juleaften, men en vintype, som er langt mere anvendelig og lavet til at nyde hele året rundt. Bonnie vil føre os sikkert igennem de forskellige typer af portvin, mens vi smager og får en solid viden om portvinens verden og mangeårige historie. De røde mørke ruby typer og de teglstensfarvede tawnys -hvordan er denne forskel opstået, og hvad betyder det for smagen? Mulighed for tilkøb af smagsprøver.

Tidspunkt: Torsdag den 2. december 2021, kl. 19-21.
Pris: Kr. 275,-

Kursusdetaljer

  • Ikke fastsat Varighed
  • den 2. dec 2021, kl. 19-21 Tidspunkt
  • Dansk Sprog
  • Kursustrappen Frederiksberg Sted

Reservér din plads

Reservér din plads