Netværk for forretningsudvikling

 • Kursus
  Netværk
 • Næste hold
 • Pris
  3.750 kr.
 • Primær underviser Antonio Bibovski

Frederiksberg Erhvervsnetværk

Er du selvstændig og har virksomhed på Frederiksberg? Har du mod på at bidrage og få sparring omkring, salg, marketing, branding samt kommunikation? -  Så er dette lokalt forankrede og fortrolige netværk et godt sted at starte.

Vi mødes den første fredag i måneden - kl. 8.00-10.00 - hvor der er sørget for velforberedte og inspirerende oplæg.

Du lærer at netværke og får løbende værktøjer med hjem som du kan anvende i din virksomhed fremadrettet. Vi har fokus på 1:1 møder med en koordineret agenda samt løbende opfølgning.

Herudover indgår du i en mindre gruppe, en Værdigruppe på 4 personer. I værdigrupperne går vi tættere på de emner, som ligger den enkelte på sinde. Emnerne kan være mange - fx kundesegmentering, optimering af digital marketing, behov for at skærpe pris/lønsomhed og meget mere. Der ydes sparring om konkrete udfordringer der bringes op i værdigruppen.

Alle medlemmer er tilknyttet en lukket social media gruppe, hvor der er mulighed for at tilbyde egne tilbud og services. 

Frederiksberg Erhvervsnetværk samarbejder bredt med såvel lokale som landsdækkende erhvervsaktører.

Deltagerprofil

Erhvervs aktiv, tilknytning til Frederiksberg.

Antonio Bibovski faciliterer Frederiksberg Erhvervsnetværk. Er ejer af software virksomheden Insight Office https://insightoffice.dk og har bred erfaring med digitalisering, uddannelse, kommunikation samt netværk. Formand for Microsoft Partner netværket i Danmark IAMCP - læs mere her https://iamcp.dk – Speaker omkring emner som LinkedIn, Online møder og Microsoft Outlook effektivisering samt CRM guru. Microsoft APP awards for sin e-mail kommunikation og branding tool Ant Text e-mail templates - læs mere her  https://aka.ms/M365awards/

Kursusdetaljer

 • 20 uger Varighed
 • Fredag kl. 08.00-10.00 Tidspunkt
 • Dansk Sprog
 • Kursustrappen Frederiksberg, Kong Georgs Vej 11 Sted

Reservér din plads
1. fredag i hver måned

Reservér din plads