Lærer til AVU-undervisning

Kursustrappen Frederiksberg er et kursussted og en daghøjskole beliggende i et roligt kvarter på Frederiksberg. Her har vi siden 1996 varetaget opgaver inden for det folkeoplysende og vi har velfungerende samarbejde med såvel offentlige som private aktører.

Vi søger en kollega til vores lærerstab, der sammen med os kan løse opgaverne i et velfungerende og uhøjtideligt undervisningsmiljø – hvor vores elever er i centrum.

Om jobbet og os

Til vores Brobygningsforløb hvor vi underviser elever mellem 18-30 år i bl.a. dansk og matematik på hhv. AVU- OBU og FVU-niveauer søger vi en ny kollega. Du skal have linjefag i dansk og matematik og du skal kunne påtage dig opgaven at føre eleverne til eksamen på AVU-niveau.  Kan du også indgå som OBU-underviser vil det passe os fint.

Om dig

Vi søger en kollega, der kan indgå i et team af dedikerede og kompetente undervisere.  Vores ønsker til en ny kommende kollega er, at du har:

  • erfaring og indsigt i undervisning af voksne – på AVU-niveau
  • rummelighed, hviler i dig selv og kan inkludere eleverne i et velfungerende læringsmiljø
  • erfaring i at arbejde individuelt med- og skabe motivation hos vores elever
  • ønske om at bidrage til et godt kollegaskab
  • kendskab til uddannelser og arbejdsmarkedet – evt. vejleder inden for uddannelse og beskæftigelse

Ansøgning

Lyder dette interessant, så kontakt direktør Helle Bøtcher på tlf. 2916 6467 – eller send en ansøgning til: Kursustrappen Frederiksberg, Kong Georgs Vej 11, 2000 Frederiksberg.

E-mail: hb@kursustrappen.dk.